Apartman Carska Viljamovka – Kremna

Apartman Carska Viljamovka – Kremna
Кремна, Србија
- Apartman
58 m2 4 Sobe 1 Kupatila

Apartman Carska viljamovka (3 zvezdice) nalazi se u Kremnima, na 800m nadmorske visine, 10km udaljena od Mokre Gore, 8km od Tare i 23km od Zlatibora.

Objekat je povrsine 58m2, na dva nivoa, prizemlje i galerija.

U prizemlju se nalazi opremeljena kuhinja (frizider, sporet sa rernom, sudovi, mikrotalasna), jedna spavaca soba sa dva kreveta (90×180), kupatilo (tus, wc, masina za pranje vesa), trpezarija/dnevna soba (sto za rucavanje, sofa za sedenje).

Na galeriji se nalaze tri francuska lezaja za spavanje (180×200).

Objekat se greje na kamin (drva).

U apartmanu je dostupan wi-fi.

Ispred objekta se nalazi letnjikovac za sedenje i rucavanje (pogodan za sve vrste proslava i druzenja, 40 mesta za sedenje i rucavanje). Ispred kuće je trem terasa na kojoj se uživa u bajkovitom pejzažu i mirisima i svežini netaknute prirode Tare.

U dvorištu je ozidan roštilj za gurmane koji svoj apetit poboljšavaju uz domaću i prirodnu „Carsku viljamovku“ – domaću rakiju od kruške viljamovke domaćina Ljubiše Carevića. Rakija se pravi od krušaka iz voćnjaka ispod kuće na placu površine 25 ari, gde raste 150 stabala plantažne kruške viljamovke i moguće je kupiti određenu količinu rakije za ličnu upotrebu. Cuvena rakija Carska viljamovka je nagradjena zlatnom plaketom za kvalitet.

Imanje takodje raspolaže sa ukupno 15 parcela pogodnih za sve vrste kamping smeštaja. 5 parcela je pogodno i za smeštaj većih autokuća.

Dodatni detalji:

  • GPS: Koordinate:: N 43.845125, E 19.574147
Mapa

Pogledajte i...